Aplicația My Invisalign

Tratament multidisciplinar ortodontic-implanto-protetic în scop estetic și funcțional.
2.4.jpg

aplicatia My Invisalign - aparate dentare invizibile Cluj

Aplicația My Invisalign a fost creată de către Align Tehnology pentru a vă ghida prin tratamentul dumneavoastră cu Invisalign oferind o platformă pentru a vă împărtăși experiența cu ceilalți, pentru a găsi răspunsuri și pentru a obține un zâmbet frumos.

Aplicația My Invisalign

  • Vă ajută să contorizați cât timp purtați aparatul
  • Vă reamintește când trebuie schimbate alignerele
  • Vă permite să urmăriți evoluția tratamentului cu ajutorul pozelor făcute cu telefonul (selfie-uri), pe care le puteți face săptămânal (nu este obligatorie) și care pot fi trimise prin aplicație medicului dumneavoastră, ca să vă poată urmării evoluția și de la distanță.
  • Vă ține informat și vă ajută să găsiți răspunsuri la întrebările frecvente. Dacă aveți îngrijorări în timpul tratamentului, veți găsi sprijin din partea altor persoane din comunitatea Invisalign.
  • Vă permite să partajați videoclipul cu evoluția tratamentului și fotografiile înainte și după prietenilor și familiei.

Puteți descărca aplicația gratuit din Appstore sau Google Play. Pentru detalii despre caracteristicile aplicației și metoda de înregistrare vizualizați videoul de mai jos.aplicatia My Invisalign - aparate dentare invizibile Cluj


ro_RORO