Program de lucru

Doriți să știți în ce intervale orare ne desfășurăm activitatea? Mai jos găsiți informații despre programul nostru de lucru și cum trebuie să vă pregătiți pentru consultații.
Cum vă pregătiți pentru consultație?

Recomandări pentru
vizita la ortodont

[ COVID – 19 ] Vă rugăm să respectați toate directivele organelor competente în vederea asigurării formalităților necesare pentru minimizarea riscurilor în privința răspândirii virusului.


Verificați disponibilitatea

Înainte de a suna pentru programare / programare online, verificați agenda – vă va ajuta să evitați încurcăturile.


Următoarea consultație?

La finalul fiecărei consultații, cereți medicului curant detalii în privința planificării următoarei cunsultații. Așa veți planifica din timp următoarea vizită.Evitați întârzierile

Trăim într-un oraș aglomerat și totodată în secolul vitezei. Planificați deplasarea la consultație în așa fel încât să ajungeți cu 10 minute mai repede.


Purtați zâmbetul OrtoEstetic

Atitudinea pozitivă ne ajută să privim viitorul cu mai mult entuziasm și optimism. Organizarea vă ajută să mențineți o stare bună și un zâmbet estetic.Program de lucru

Programul de lucru se poate modifica. Sunați înainte de vizită.Nu se potrivește?

Trimiteți o solicitare de programare în care să propui câteva intervale în care sunteți disponibil și noi vom reveni cu un feedback constructiv.


SOLICITARE PROGRAMARE
Solicitare programare online

Doresc o programare


OrtoEstetic by dr Julia Morar