Recomandări pacienți

Cea mai bună recomandare va fi întotdeuna, un zâmbet estetic și funcțional. Aici poți citi câteva păreri ale pacienților noștri despre cum ne facem treaba.
“O imagine face cât o mie de cuvinte“

O vorbă chiar mai mult

Cel mai bun sfat este întotdeauna o recomandare. Aici găsiți câteva păreri ale pacienților noștri.

pacienti ortodontie Cluj, dr Julia Morar @ OrtoEstetic

“O recomand cu toată încrederea pe dr. Julia! Mă bucur că am ajuns la ea pentru corecțiile necesare. A fost o experiență frumoasă la un medic dedicat, empatic, cu multă răbdare și perfecționist în tratamentul pacientului.👩🏻‍⚕️ Aștept să ne revedem cu drag la control!”
Cîrciu Andreea


pacienti ortodontie Cluj, dr Julia Morar @ OrtoEstetic

“I totally recommend dr.Julia .I’ve been her patient / client for a whole two and a half years. All I can say that she’s super professional, informative, keeps in track with the treatment even if I was hundreds miles away. Accurate with her timeline, speaks English perfectly (for foreign students BIG advantage). She’s also super nice,cgreat doctor-patient relationship. I’m really satisfied, totally worth every lei! Thank you!”
Fadel Masalha


pacienti ortodontie Cluj, dr Julia Morar @ OrtoEstetic

“Servicii excelente! Doamna doctor are grijă ca planul de tratament ales să fie explicat pe îndelete, astfel încât pacientul să nu rămână cu nici un semn de întrebare sau nelămurire. După multe discuții, am ales împreună aparatul Invisalign și sunt mai mult decât mulțumită. Practic, estetic și mai ales eficient!”
Anca Irimiepacienti ortodontie Cluj, dr Julia Morar @ OrtoEstetic

“Mulțumesc pentru profesionalismul, disponibilitatea, empatia și promptitudinea pe care le-ați afișat în raport cu mine timp de aproximativ trei ani. Vă mulțumesc pentru capacitatea de adaptare a serviciilor dvs. pentru situația mea particulară de viață. În acest sens, mă bucur că sunteți alături de mine și de la distanță, oferind în continuare ghidaj pentru tot tratamentul. Până acum, sunt foarte mulțumită de rezultate! Sunt convinsă că veți face o treabă cel puțin la fel de bună și cu pacienții care vor urma! Vă recomand cu tot dragul și cu toată convingerea. Mult succes în continuare!”
Ștefania Ștefanachepacienti ortodontie Cluj, dr Julia Morar @ OrtoEstetic

“Sunt foarte happy ca am ales-o pe Julia! 🤩 În sfârșit am dintii drepți cu Invisalign, acum am un zâmbet frumos! 🥰 Trăiesc în Austria, drumul spre Cluj a meritat pentru mine. Julia lucrează foarte precis, e foarte răbdătoare. Vă multumesc mult!!! Abia aștept să vă revăd!”
Vini Gocanpacienti ortodontie Cluj, dr Julia Morar @ OrtoEstetic

“Am terminat de curând un tratament destul de complex, zic eu, de canin inclus și toate astea s-au datorat devotamentului și profesionalismului doamnei doctor Morar Julia. M-am simțit pe mâini bune de când am intrat în cabinet de la prima consultație. Cu multă răbdare și mereu ținând legătura cu mine, veneam cu drag la fiecare consultație. Pot să spun că mi-a redat zâmbetu fără nici o durere. Este un medic minunat, empatică și profesionistă în tot ce ține de ortodonție și o recomand cu toată căldura. 🤗”
Mădălina MunteanIrina Zara, pacient OrtoEstitic, ortodontie Cluj

“Dr. Julia Morar este un medic, pe care îl recomand cu toată încrederea! Foarte bine pregătită și mereu la zi cu ultimele noutăți din domeniu, dă fără exepție dovadă de profesionalism și implicare, iar personalul cabinetului foarte drăguț și binevoitor. Eu sunt la finalul unui tratament cu Invisalign. Aparatul e foarte puțin deranjant, ușor de întreținut și descurajează ronțăitul. 🙂 ”
Irina Zarăpacienti ortodontie Cluj, dr Julia Morar @ OrtoEstetic

“Mă simt foarte mulțumit de cum a decurs tratamentul medical și la fel de încântat de atitudinea pozitivă și deschisă a personalului, de la medici până la asistente. Julia este un om și un medic deosebit, extrem de dedicat meseriei pe care o face, o adevarată profesionistă. Recomand cu încredere!”
Alexandru ColcerBorbely Geza, pacient OrtoEstitic, ortodontie Cluj

“M-am simtit în mâini bune pe întreaga perioadă a tratamentului (aparat dentar). Julia lucrează cu mare atenție, și întotdeauna știe exact ce trebuie făcut. Îmi plăcea faptul că lucra rapid, și nu pierdea timpul cu povești. Este important de reținut că un astfel de tratament necesită seriozitate și din partea pacientului.”
Borbély Géza


Ei și-au îmbunătățit stima de sine.

Zâmbete de succes

Pacienții și colaboratorii mulțumiți ne confirmă faptul că suntem pe drumul cel bun. Noi ne străduim să oferim zâmbete care să crească stima de sine și pofta de viață.


De încredere!

“Când ai încredere și te duci fără nicio grijă iar rezultatele vin frumos, în timp și așa cum trebuie. Happy patient recommends happy doctor! ”

Alexandra Zahan
Empatie

“Mă simt ascultată de doamna dr. Morar și apreciez foarte mut răbdarea pe care o investește în fiecare pacient, oferind explicațiile necesare, folosind un limbaj pe înțelesul tuturor. Este doar o persoană meticuloasă și e mereu la curent cu ultimele informații din domeniul ortodonției. Cu toate acestea, dacă ar fi să folosesc un singur cuvând pentru a o descrie aș alege cuvântul ”empatie”.

Delia Gavlitchi
Profesionalism

“Carismatică și profesionistă.”

Kovacs Reka
Încredere și confort!

“Am avut norocul sa o cunosc pe Julia de mult timp, iar când i-am devenit pacienta, stiam ca sunt pe cele mai bune maini. Atentia si grija fata de oameni se reflecta fidel si in activitatea ei profesionala.  Explica detaliat fiecare problema stomatologica pe care o intampin, imi pune întrebări pentru a afla cauza apariției, iar ulterior propune tratamentul. Dialogul deschis îmi oferă mereu un sentiment de încredere și confort.”

Simona OțelScrieți o recomandare!

Părerea dumneavoastră contează!


Sunteți mulumit de experiența OrtoEstetic. Apreciați medicii OrtoEstetic? Împărtășiți și altora.FacebookGoogleSolicit programare