De ce iubim scannerul intraoral iTero?

DSC08502.jpg
La OrtoEstetic, credem că un examen ortodontic și stomatologic amănunțit și precis este crucial pentru sănătatea dumneavoastră orală. De aceea am investit în această tehnologie avansată, cu ajutorul căruia vă putem oferi un diagnostic și un plan de tratament cât mai corect.

Ce este iTero?

iTero este un scaner intraoral care ajută medicii ortodonți și alți profesioniști în domeniul stomatologiei să obțină imagini 3D mai precise pentru a efectua următoarele proceduri:

  • Stabilirea unui diagnostic și unui plan de tratament ortodontic și stomatologic
  • Realizarea aparatelor dentare
  • Realizarea lucrărilor protetice
  • Diferite tipuri de tratamente stomatologice.

Beneficiile scannerului iTero

PRECIZIE

O scanare intraorală, reproduce exact forma dinților și a maxilarelor, prin 6000 de poze 3D/secundă, înregistrând cele mai mici detalii de ordin microscopic. Ea are o exactitate mult mai bună decăt o amprentă dentară clasică, care poate suporta modificări structurale.Deasemenea, modelul virtual pe care se realizează după o scanare intraorală este mult mai exact decât modelul de gips clasic.

COMUNICARE UȘOARĂ CU PACIENȚII

Cu ajutorul acestor imagini 3D, medicul ortodont/stomatolog  vă poate arăta cu ușurință, direct pe scanare, detaliile legate de  prezența cariilor, poziția incorectă a dinților, dacă mușcătura este incorectă sau neuniformă,  prezența tartrului, statusul gingival, afecțiunile de structură dentară (ex, uzuri dentare, dinți ciobiți) și multe altele.

itero scanner invisalign ortodontie cluj

RAPID ȘI EFICIENT

Medicii pot trimite aceste scanări rapid și ușor prin e-mail la laborator în doar câteva minute, ceea ce ajută pacienții să înceapă tratamentul mult mai repede.

FUNCȚIA  ‘TIME LAPSE’

Permite compararea scanărilor recente cu istoricul scanărilor precedente pentru a vizualiza prin imagini 3D, schimbările în timp a structurilor cavității bucale, ca de exemplu:

  • apariția sau avansarea uzurilor dentare, cariilor dentare, retracțiilor gingivale
  • vindecarea gingivală după un tratament parodontologic și/sau ortodontic
  • modificarea de poziție a dinților
  • dacă urmați  un tratament ortodontic puteți vizualiza evoluția tratamentului prin măsurarea exactă a modificărilor dentare.

scanare intraorala itero invisalign ortoestetic

CONFORTABIL, NEDUREROS, FĂRĂ SENZAȚIE DE SUFOCARE SAU REFLEX DE VOMĂ

Scanarea intraorală este confortabilă pentru pacient, deoarece – spre deosebire de amprentarea clasică – nu se folosește lingură și material de amprentare, care pot provoca senzație de vomă sau senzație de sufocare

FUNCȚIA ‘OCLUZOGRAMA’

Arată cu o mare precizie unde sunt contacte dentare prea puternice care ar putea cauza traumatism la nivelul acestor dinți sau poate cauza afecțiuni al articulației temporo-mandibulare, prezența unei mușcături (ocluzii) simetrice/asimetrice. o eventuală necesitate de reechilibrare ocluzale etc.

scanner Itero Invisalign cluj

SIGUR

Scanarea intraorală funcţionează prin emisia unui fascicul luminos proiectat pe suprafaţa dinţilor şi captarea prin camere de înaltă rezoluţie a distorsiunilor fasciculului, cauzate de lovirea de dinţi. Scannerul intraoral  nu emite radiații, sau alte elemente nocive, astfel este  sigur pentru medici și pacienți și prietenos cu mediul.

ÎN CAZUL ÎN CARE DORIȚI SĂ AFLAȚI MAI MULTE DETALII DESPRE SACANAREA INTRAORALĂ ȘI ITERO, NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI!


 

Parteneri ortodonție / aparate dentare

ro_RORO