Aparate dentare Invisalign

O alternativă invizibilă și complet non-invazivă la aparatele dentare cu bracketuri. Alignerele Invisalign aliniează dinţii si corectează muscătura utilizând gutiere transparente, detaşabile.

Aparate dentare Invisalign

Title:

Description:

Aparate dentare Invisalign

Aparatele dentare Invisalign promovează cele mai moderne metode de tratament pentru îndreptarea dinților și corectarea muscăturii, fiind o alternativă "invizibilă" a aparatelor dentare cu bracketuri.

Tehnologia Invisalign utilizează alignere (o serie de elemente transparente, detaşabile, aproape invizibile) care sunt adaptate special pentru dinţii dumneavoastră, aplicând o forțe controlate și constante. Aparatele dentare Invisalign sunt fabricate de către cel mai mare producător de alignere / gutiere transparente, Align Technology.

Aparatele dentare detașabile Invisalign sunt potrivite și pentru copii între 6 și 10 ani, care pot beneficia de gama Invisalign First. Pentru adolescenți, Invisalign a dezvoltat gama Invisalign Teen iar pentru adulti, gamele Invisalign Express, Lite și Comprehensive.


Avantajele aparatelor dentare Invisalign

Vă întrebați care sunt principalele atuuri ale Invisalign? Ce ar trebui să vă determine să alegeți tehnologia americană patentată pentru alinierea dinților și / sau corectarea mușcăturii? Iată mai jos câteva lucruri de care ar trebui să țineți cont.

Estetică

Invisalign este un aparat dentar estetic care a consacrat termenul de “invizibil” în ortodonție. Aparatul fiind aproape invizibil, nu vă va afecta viața socială.

Precizie

Utilizând tehnologii avansate de imagistică computerizată 3D, Invisalign reconstituie planul dumneavoastră de tratament complet, pe baza prescripției medicului ortodont. Planificarea tratamentului cu ajutorul software-ului dezvoltat și patentat de către Align Technology, permite maximă precizie în efecturea tratamentelor si vă oferă posibilitatea să vizualizați planul de tratament de la început până la sfârșit, chiar înainte de a începe tratamentul. Forțele cu care acționează aparatele Invisalign asupra dinților pot fi ajustate foarte precis, minimizând astfel riscul pentru resorbții radiculare.

aparate invizibile Invisalig Cluj-Napoca

Confort

Aparatele dentare Invisalign sunt foarte confortabile și se pot detașa la nevoie chiar de către dumneavoastră în câteva secunde, fără să aveți nevoie de intervenția specialistului ortodont.

aparate invizibile Invisalig Cluj-Napoca

Fără restricții alimentae

Purtarea aparatului ortodontic cu gutiere “invizibile”, nu presupune restricții alimentare de nici un fel. Gutierele / alignerele se îndepărtează în timpul meselor.

Invisalign Cluj, dr Julia Morar @ OrtoEstetic

Igienă orală optimă

Aparatele dentare Invisalign promovează o igienă orală completă și facilă prin detașarea gutierelor. Scade astfel riscul apariției cariilor, decalcificărilor dentare și al apariției bolii parodontale.

Versatilitate

Aparatele invizibile de la Invisalign sunt detașabile! Dacă aveți o întâlnire importantă de afaceri sau un eveniment de familie, aveți posibilitatea îndepărtării aparatului pentru o perioadă scurtă de timp.

Invisalign Cluj, dr Julia Morar @ OrtoEstetic

Riscuri minime de complicații

Aparatele dentare de la Align Technology (Invisalign) nu lezează mucoasa, nu cauzează inflamații gingivale, nu cauzează abrazia smalțului, nu provoacă reacții alergice.

100% personalizat

Fiecare aparat dentar ‘invizibil’ de la Invisalign este confecționat special pentru fiecare caz.

Timp scurt în scaunul stomatologic

Activarea aparatelor dentare Invisalign presupune timpi de lucru mult reduși în comparație cu aparatele dentare ortodontice fixe.

Controale la intervale mari

Vizitele la ortodont pentru activări și control periodic se efectuează la intervale de timp mai mari, oferind posibilitatea tratării pacienților din toată țară sau chiar din afara țării.

aparate invizibile Invisalig Cluj-Napoca

La ce vârstă poți beneficia de tratamente cu aparate dentare invizibile de la Invisalign?

 • Invisalign First
 • Invisalign Teen
 • Invisalign Adult

Invisalign pentru copii (6-10 ani)

Tratamentul Invisalign First are multe îmbunătățiri adaptate nevoilor unice de ortodonție ale micilor pacienți aflați în creștere. Cu Invisalign First se pot corecta următoarele anomalii:

 • Maxilarul îngust, sau arcadele dentare insuficient dezvoltate
 • Dinți înghesuiți sau spațieri dentare
 • Neconcordanța maxilarelor în sens sagital (mandibulă situată prea în spate față de maxilar)
 • Dinți protrudați (prea în față) sau retrudați (prea în spate)
 • Interferențe dentare care pot cauza poziționarea incorectă a mandibulei față de maxilar.

Invisalign pentru adolescenţi (10-16 ani)

Invisalign are mai multe opţiuni de tratament disponibile pentru adolescenţi, în funcţie de stadiul dezvoltării dentiţiei. Unii adolescenţi vor fi eligibili pentru acelaşi tratament cu Invisalign ca şi pacienţii adulţi. Adolescenţii mai tineri sau cei la care dentiţia adultă nu a erupt încă pot fi trataţi cu Invisalign Teen – un tratament special conceput pentru adolescenţi.

De ce Invisalign Teen?

Invisalign Teen a fost dezvoltat împreună cu adolescenţi, părinţi şi ortodonţi de top care înţeleg stilurile de viaţă active şi nevoile unice de tratament ale pacienţilor adolescenţi. Aliniatorii Invisalign Teen sunt creaţi cu aceeaşi tehnologie de la Align Technology, utilizată pentru aliniatorii Invisalign obişnuiţi, care se bazează pe deplasarea dinţilor fără a mai fi nevoie de metal sau sârme. Gutierele Invisalign Teen sunt confortabile, detaşabile, astfel încât adolescenţii pot continua să se spele pe dinţi şi să folosească aţa dentară ca de obicei. Marele beneficiu al Invisalign este că oferă o soluţie estetică şi mai flexibilă pentru a reda adolescenţilor încrederea unui zâmbet minunat.
Este foarte avantajos pentru un adolescent care practică sporturi de contact (arte marțiale, baschet, etc.) – în comparație cu aparatele ortodontice care utilizează bracketuri – și are nevoie de o protecție suplimentară pentru a feri cavitatea bucală de leziuni provocate de sârme, bracketuri în urma unui contact.

Întrucât adolescenţii sunt mereu în mişcare, am adăugat câteva caracteristici speciale:

• Indicatorii de uzură de culoare albastră se decolorează de la albastru la transparent pentru a ajuta medicul ortodont certificat Invisalign, pe dumneavoastră şi adolescentul să măsuraţi durata purtării.
• Caracteristici speciale concepute să compenseze erupţia caninilor, a celui de-al doilea premolar şi a celui de-al doilea molar.
• Şase aliniatori de schimb individuali gratuiţi sunt incluşi în cazul în care unii se pierd sau se rătăcesc.

Invisalign pentru adulți (peste 16 ani)

Pacienții adulți pot beneficia de următoarele tipuri de tratament în funcție de gravitatea cazului.

Expres > rezolvarea cazurilor ușoare:

 • mici înghesuiri, rotații, spațieri
 • recidivă după un tratament ortodontic
  * durata tratamentului este de aproximativ 2-3 luni.

Lite > se pretează pentru cazuri moderate:

 • înghesuiri, spațieri moderate
 • cazuri non-extracționale
 • cazuri pre-protetice
  * durata tratamentului este de aproximativ 4 -12 luni.

Comprehensive (Full) > cazuri moderate și severe:

 • include majoritatea anomaliilor, atât extracționale cât și non-extracționale
 • cazurile chirurgicale
  * durata tratamentului este de aproximativ 12 – 30 luni.

ro_RORO